Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij en mijn blog te weten wilt komen! Mijn naam is Tini en op het moment van schrijven ben ik 28 jaar. Samen met mijn vriend Dwayne en Ragdoll kater Nuka woon ik in het hoge noorden; Leeuwarden.

Ik ben ooit begonnen met bloggen toen ik in 2015 een halfjaar ging studeren in Lissabon, Portugal. Destijds schreef ik over mijn ervaringen en deelde ik de vele foto’s die ik daar maakte onder de blognaam The Second Life. Het schrijven van blogs beviel me zo goed dat ik eenmaal terug in Nederland besloot om te blijven bloggen, maar dan wel gewoon onder mijn eigen naam. Inmiddels heb ik al mijn oude blogs die ik heb geschreven over Lissabon naar dit domein verhuist, zodat alles onder mijn eigen naam terug te vinden is.

Na mijn avontuur in Lissabon heb ik over heel diverse onderwerpen geschreven op dit blog, maar na een tijdje ben ik gestopt. Nu is dit blog voornamelijk een oud dagboek voor mezelf waar ik zo nu en dan op terug kan blikken en herinneringen op kan halen. Deze blogs kunnen voor jou heel waardevol zijn wanneer je ook overweegt om in het buitenland te studeren. Ik geef onder andere tips over wat je vooraf moet regelen en aan welke financiën je moet denken. Ook heb ik veel persoonlijke artikelen geschreven, waarvan de best gelezen eentje is over waarom ik wel of niet spijt heb van mijn keuze om een semester in het buitenland. Kortom, genoeg te lezen! Ik zou zeggen, begin vanaf het begin, zo krijg je een duidelijk beeld van mijn gehele ervaring.

En de overige artikelen? Sinds 2018 blog ik heel specifiek over het onderwerp; analoge fotografie. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan vooral een kijkje op mijn blog www.analogekiekjes.nl!

Heb je vragen over studeren aan IADE in Lissabon, of een andere vraag? Wees dan vooral niet bang om mij een berichtje te sturen. Dit kan je het beste via mijn Instagram kanaal doen of stuur een mailtje naar info@tinigroen.nl

Tot slot wens ik je veel leesplezier op mijn blog!