Tini Groen

Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij en mijn blog te weten wilt komen! Ik ben Tini en in mijn dagelijks leven ben ik contentmarketingstrateeg, fotograaf en grafisch vormgever voor mijn eigen bedrijfje. Dit doe ik niet full-time en dus werk ik  daarnaast ook nog part-time voor een vaste werkgever.

Ik ben ooit begonnen met bloggen toen ik in 2015 een halfjaar ging studeren in Lissabon, Portugal. Destijds schreef ik over mijn ervaringen en deelde ik de vele foto’s die ik daar maakte onder de blognaam The Second Life. Het schrijven van blogs beviel me zo goed dat ik eenmaal terug in Nederland besloot om te blijven bloggen, maar dan wel gewoon onder mijn eigen naam. Inmiddels heb ik al mijn oude blogs die ik heb geschreven over Lissabon ook naar dit domein verhuist, zodat alles onder mijn eigen naam terug te vinden is. Klik hier voor meer informatie over Lissabon.

Na Lissabon heb ik over heel diverse onderwerpen geschreven op dit blog, maar na het starten van mijn eigen bedrijf heb ik besloten alle niet relevante posts te verwijderen en mij meer te focussen op onderwerpen die passen bij mijn eigen bedrijf. Fotografie, behind the scenes van leuke opdrachten en het reviewen van producten die passen bij mijn vakgebied zijn enkele onderwerpen die hier aan bod zullen komen.

Wil je meer over mij weten? Wees dan vooral niet bang om mij een berichtje te sturen. Dit kan via mijn contactformulier, maar je kunt mij ook altijd via Instagram benaderen 🙂 Tot slot wens ik je veel leesplezier op mijn blog!