Tini Groen

Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Tini Groen en ik ben de eigenaresse van dit blog. Ik ben zesentwintig jaar oud en samen met mijn Ragdoll kater Nuka woon ik in mijn eigen appartementje in Leeuwarden. 

In het dagelijks leven ben ik student Communication & Multimedia Design. Momenteel ben ik zelfs aan het afstuderen en ik hoop voor de zomervakantie mijn diploma te mogen behalen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie en ik fotografeer onder andere voor De Leeuwarder Studentenkrant. Daarnaast lees ik graag Engelse boeken, ben ik veel bezig met mijn interieur en doe ik aan polefitness.

Ik ben ooit begonnen met bloggen toen ik in 2015 een halfjaar ging studeren in Lissabon, Portugal. Destijds schreef ik over mijn ervaringen en deelde ik de vele foto’s die ik daar maakte onder de blognaam The Second Life. Het schrijven van blogs beviel me zo goed dat ik eenmaal terug in Nederland besloot om te blijven bloggen, maar dan wel gewoon onder mijn eigen naam. Inmiddels heb ik al mijn oude blogs die ik heb geschreven over Lissabon ook naar dit domein verhuist, zodat alles onder mijn eigen naam terug te vinden is. Klik hier voor meer informatie over Lissabon.

Ik zie mijn blog echt als een soort dagboek, maar dan eentje die ik deel met de hele wereld. Daarom heb ik ook niet een specifiek thema of een specifieke upload dag. Ik schrijf gewoon over alles dat mij bezig houd, of dit nu fotografie, mijn afstudeerproces, een persoonlijke frustratie of een aantal uitgelezen boeken zijn, er komt echt van alles aan bod!

Wil je meer over mij weten? Wees dan vooral niet bang om mij een berichtje te sturen. Dit kan via mijn contactformulier, maar je kunt mij ook altijd via Instagram benaderen 🙂 Tot slot wens ik je veel leesplezier op mijn blog!