cijfers, eindscore

De eindscore

Zo! Hier ben ik weer! Het is even geleden, maar ik heb eindelijk even de tijd gevonden om weer eens lekker te schrijven. Zoals jullie weten ben ik inmiddels weer thuis van mijn halfjaar in Lissabon en ik heb inmiddels ook al mijn behaalde cijfers mogen ontvangen! Vandaag deel ik deze met jullie in dit artikel en ik kan in ieder geval al zeggen dat ik best trots op mezelf ben!

Visual Culture 3EC

Voor dit vak heb ik meerdere opdrachten moeten doen en je kunt ze hier nog eens rustig allemaal bekijken. Ik vond dit vak best wel leuk, maar soms was het naast de andere vakken best wel veel. Je kreeg voor iedere opdracht maar één week de tijd en aangezien ik graag alles zo goed mogelijk doe, vond ik dit soms wel wat aan de korte kant en voelde het wat afgerafeld aan. Ik heb uiteindelijk een 8,5 voor dit vak gekregen en daar ben ik best trots op!

Film & Documental Image 3EC

Er moest voor dit vak een documentaire van minimaal drie en maximaal twaalf minuten gemaakt worden. Als je mijn blog al langer leest, dan weet je dat ik niet tevreden was over mijn eindresultaat en daarom deze ook niet aan jullie heb laten zien. Tegen mijn verwachtingen in kreeg ik toch een redelijk cijfer voor mijn documentaire, namelijk een 7,5. Ik had eigenlijk verwacht dat mijn cijfer een stuk lager zou zijn, ook, omdat ik achteraf heel veel kritiek kreeg van de docent, maar schijnbaar vond ze het toch beter dan dat ik dacht.
Tini

Fashion Photography 6EC

Mijn favoriete vak! Het enige nadeel van dit vak is dat het in tweeën was gesplitst. Zo was er een theorie les en een praktijk les. De theorie lessen waren vreselijk saai en daar heb ik dan ook niet mijn best op gedaan. De praktijklessen vond ik echter super leuk en heb ik ook enorm veel van geleerd en daar heb ik natuurlijk wel mijn best op gedaan. Het nadeel dat de lessen in tweeën zijn opgesplitst is dat het cijfer dus een gemiddelde wordt van beide resultaten. Dit heeft er voor gezorgd dat ik maar een 7,5 voor dit vak heb gehaald. Persoonlijk baal ik hier van, vooral omdat de docent wie de praktijklessen gaf vertelde dat hij enorm positief verrast was en mijn werk erg goed vond. Ik ging dus eigenlijk uit van een hoger cijfer. Je kunt mijn gemaakte werk hier nog eens bekijken.

Multimedia Design 6EC

In het begin baalde ik ervan dat ik dit vak had gekozen. Naar mijn idee was het te basis, maar toch ben ik blij dat ik niet geruild heb van vak, want uiteindelijk heb ik heel veel geleerd in After Effects! Ik heb een leuke stop-motion en twee animaties gemaakt, waar ik best trots op ben en ik ben door dit vak ook nog verder gegroeid in Adobe Premiere. Ik heb uiteindelijk een 8 voor dit vak gehaald, echt supertof! Bekijk al mijn gemaakte opdrachten hier

Photography Project 12EC

Het vak waar ik mega veel van verwachtte, maar uiteindelijk best een domper bleek te zijn. Toch heb ik een toffe fotoserie weten neer te zetten, waarvoor meerdere mensen al hun interesse om een print te kopen kenbaar hebben gemaakt, dus dat heeft mij wel wat meer vertrouwen in mijzelf gegeven wat betreft mijn fotografie. Ik kreeg van de docenten voor dit vak niet echt hoogte van wat ze nu echt van mijn werk vonden, maar blijkbaar vonden ze het goed, want ik kreeg een 8,5 voor mijn fotoserie.
aquatic

En dat waren alle cijfers! Twee keer een 8,5 en twee keer een 7,5 en een 8, daar mag ik best trots op zijn dacht ik zelf! Ik ben blij dat ik de minor Visual Culture & Photography heb gevolgd, want ik heb er erg veel van geleerd. Ook heb ik meer inspiratie dan ooit om weer verder te gaan met fotografie en daar ben ik natuurlijk erg blij mee!

Ik heb alle vakken voldoende afgerond, wat dus betekend dat ik 30EC gehaald heb! Ik ben hier echt enorm blij mee, want het is toch altijd maar weer afwachten of het allemaal lukt. Met een beetje mazzel krijg ik ook nog 3EC extra vanwege het communiceren in Engels en Portugees. Dit zou echt super zijn, want ik loop officieel 3EC achter, dus als ik deze punten nog wel behaal, zou het betekenen dat ik mijn mini achterstand heb ingehaald.

Dit was het allerlaatste artikel over de vakken die ik gevolgd heb in Lissabon. Mocht je zelf een CMD-er zijn en ook gaan studeren aan IADE Creative University, wees dan niet bang om mij vragen te stellen, want ik wil je gerust het één en ander uitleggen 🙂 

♥ – Tini