project

Eindresultaat Photography Project

Het is enorm lang geleden sinds ik voor het laatst over dit vak schreef. Ik ben wekenlang bezig geweest met experimenteren om tot deze uiteindelijke serie te komen, waardoor ik er eigenlijk niet echt over geschreven heb. 

Ik heb gewerkt aan verschillende projecten, maar moest uiteindelijk één kiezen om mij echt op te focussen en dat is uiteindelijk de surrealistische werelden geworden. Ook binnen dit thema moest ik weer één thema kiezen en dat is uiteindelijk water geworden, omdat ik dit het meest interessant vond.

Voor mijn project ben ik een aantal keer naar Carcavelos geweest. Hier is een mooi strand en ik had voor mijn serie golvend water nodig, waardoor dit een uitstekende locatie was. Ik heb denk ik wel meer dan driehonderd verschillende foto’s van golven gemaakt en daaruit heb ik uiteindelijk zestien keuzes gemaakt en deze omgevormd tot een surrealistische wereld. Uit deze zestien varianten heb ik uiteindelijk de vier besten uitgekozen en dit is mijn uiteindelijke serie geworden.
Aquatic copyright Tini Groen
Ik heb enorm veel positief commentaar op mijn serie gehad en daar ben ik heel blij mee, want ik ben zelf ook heel tevreden over mijn eindresultaat. Het zijn niet zomaar wat simpele foto’s, je kunt er keer op keer naar kijken en iedere keer zullen er weer nieuwe dingen gaan opvallen aan de foto’s. De serie heb ik laten afdrukken op stevig papier in een 30x30cm formaat en dat was voor mijn presentatie precies goed. Waarschijnlijk ga ik deze serie later nog op canvas laten drukken, maar dan wel op een iets groter formaat, zodat het er echt uit gaat springen.

Wat vinden jullie van deze serie? Ik ben erg benieuwd!

♥ – Tini


Excuseer het lelijke watermerk, maar helaas is dit tegenwoordig nodig bij dit soort creatieve foto’s