Lissabon, model, fashion photography

Eindresultaat tweede fashion shoot

Vandaag deel ik met jullie mijn laatste opdracht voor Fashion Photography. Namelijk de outside shoot. De opdracht was wederom een fashion shoot, maar deze keer op een buitenlocatie. 

Ik koos voor een aantal mooie plaatsen in Lissabon zelf en mijn beste vriendin Chantal stond voor mij model toen ze bij mij op bezoek was. Het thema wat ik een beetje in gedachten wilde houden was ‘Small town girl, big city dreams’, omdat ik Lissabon zelf vooral centraal wilde laten staan en niet echt high fashion wilde fotograferen.

Hieronder de foto’s die ik gemaakt heb van mijn mooie vriendinnetje Chantal!

chantal Lissabon, model, fashion photographyLissabon, model, fashion photography Lissabon, model, fashion photographyOndanks dat veel foto’s even tussen de buien door gemaakt moesten worden, ben ik zelf best tevreden met het resultaat. Naar mijn idee klopt het geheel en ik kreeg ook positieve feedback van de docent. Hij vond het thema dat ik gekozen erg sterk en het kwam goed naar voren in de foto’s. Wel gaf hij aan dat de kleuren in de laatste twee foto’s wat flets zijn, maar hij zei wel dat hij meteen kon zien dat dit aan de bewolking heeft gelegen en niet zozeer aan mijn manier van fotograferen. Hij gaf de tip om een volgende keer een goudkleurig reflectiescherm mee te nemen, om een wat warmere gloed in de foto te krijgen, dus deze tip houd ik even in gedachten.

Ik ben heel benieuwd wat voor cijfer ik uiteindelijk krijg voor mijn opdrachten, want ik denk dat ik hier toch wel een beetje trots op mag zijn. Ik heb nog nooit heel serieus aan portret of fashion fotografie gedaan, dus ik mag erg blij zijn met de uitkomst van mijn eerste twee echte fashion shoots. Als je nog even wilt terugblikken naar mijn eerste fashion shoot, klik dan hier. 

Bij deze wil ik mijn mooie vriendinnetje Chantal nog een keer bedanken dat ze model heeft gestaan, want zonder haar had ik nooit zulke toffe foto’s kunnen maken, dus dankjewel moppie!

Welke foto vinden jullie het mooist?

♥ – Tini


P.S Zoals ik al aangaf aan het begin van deze post is dit mijn laatste Fashion Photography opdracht die ik met jullie deel. Ik heb nog een kleine theorie opdracht gemaakt, maar ik wil jullie niet vervelen met het lezen van een saai document, dus ik heb besloten daar geen artikel meer over te schrijven.