skatevideo fashion video opdracht school hbo universiteit, film

Fashion Film

Het semester zit er bijna op en ik heb nog drie opdrachten van Fashion Photography klaarstaan om met jullie te delen en vandaag is het een video! 

Voor Fashion Photography moest ik namelijk een film maken waarin fashion centraal zou staan. Ik keek best wel uit naar deze opdracht, omdat ik filmen best wel tof vind en er graag meer over zou willen leren en dit was een leuk opstapje. Er was volledige vrijheid wat betreft concepten en manier van filmen en editen, dus dat motiveerde nog een beetje extra!

Ik koos ervoor om een video te maken waarin niet alleen fashion centraal staat, maar ook de graffiti waarmee Lissabon versierd is. Dit geeft de video een toffe, urban uitstraling, wat weer perfect aansluit bij het thema waar ik voor koos, namelijk skateboard fashion voor vrouwen.

Carolin stond model voor de film en haar looks zijn echt zo tof! Ze is echt zo’n typisch laid back meisje dus dat paste perfect bij het sfeertje wat ik wilde creëren. Ondanks dat het filmen allemaal een beetje last-minute gedaan moest worden, is de video wel tof geworden en ben ik er ook best wel trots op. De muziek van Fort Minor zorgt ervoor dat het tintje drama nét een klein beetje versterkt wordt, wat ik persoonlijk echt heel mooi vind aan mijn video.

Maar! Genoeg gekletst! Ik zou zeggen; klik snel op de video om te zien wat ik ervan gemaakt heb en ik zou het tof vinden als je een comment achterlaat met eventuele feedback 🙂

Thanks for watching!

♥ – Tini 

P.S. Vergeet de video niet op HD te zetten 🙂