Snapshots #6

Oh mensen, wat een week. Als je denkt dat Lissabon het hele jaar door lekker warm en zonnig is, dan heb je het goed mis! Inmiddels regent het hier al bijna twee weken aan één stuk door en het begint nu echt een beetje vervelend te worden. Gelukkig schijnt het vanaf vandaag weer wat zonniger te worden en daar ben ik ook wel aan toe!

Maandag

Terwijl de meeste mensen in Noord-Nederland ijsvrij hadden de afgelopen week, begon hier het echte stress werk. De laatste lessen zijn aangebroken, de laatste opdrachten zijn gegeven en het was tijd om hard aan de slag te gaan! Ik ben sinds eind december maandag’s overdag vrij, omdat Visual Culture al afgerond is, wat dus betekend dat ik vrij heb tot 22:00u in de avond. Een beetje apart! Vaak lig ik dan lekker een serie te kijken via Netflix en dan krijg ik een agenda melding dat de les bijna begint. Chill-modus uit en hup naar school!

De laatste opdracht is een redelijk vrije opdracht. We mochten zelf kiezen wat we wilden maken, zolang het maar een animatie, website of een videomapping project was. Ik koos ervoor om nogmaals een animatie te maken, omdat ik graag meer in After Effects wil leren. Op dit moment ben ik mijn CV aan het animeren en het gaat wel aardig!  Ik was eerst een beetje stressed, want twee weken voor het maken voor een animatie is wel erg weinig, maar ik ben gister de hele dag bezig geweest en het schiet eigenlijk wel lekker op, dus dat is fijn! After Effects animeren

Dinsdag

Het was niet zo’n leuke dag voor mij. Ik had Fashion Photography theorie les, waar ik voor mijn gevoel vooral mijn tijd mee verspil, want de docent praat al weken over hetzelfde en het is eigenlijk continue herhaling, erg frustrerend. Ik voelde me niet zo heel geweldig en ik kreeg ook enorm heimwee naar Nuka daardoor. Normaal als ik niet zo lekker in mijn vel zit, komt hij lekker bij me knorren op schoot, maar ik begin het nu echt goed zat te worden dat ik hem al zo lang niet gezien heb. Hopelijk kan ik hem zo snel mogelijk ophalen zodra ik weer thuis ben..
IMG_6721

Woensdag

De volgende dag ging het een stuk beter! Ik opende mijn e-mail en zag dat ik een bericht had van Woonfriesland, de woningbouw vereniging waar ik al een lange tijd ingeschreven sta voor een huis. Zoals jullie weten was ik eigenlijk op zoek naar een huisje in Zwolle, maar die droom laat nog even op zich wachten, want het vinden van een betaalbaar huis in Zwolle is niet te doen. Gelukkig vind ik Leeuwarden ook een prima stad om te wonen, dus ik had op een aantal appartementen gereageerd en ik had meteen al een toewijzing! Er is nog niets definitief, want alles moet geregeld worden via mijn moeder en daar was de woningbouw het eigenlijk niet mee eens, omdat ze het liever zelf af handelen, maar goed, we zullen zien! Er is gelukkig alsnog een afspraak gemaakt en ik heb al mijn documenten op orde, dus ik voorzie geen problemen. Als jullie allemaal even heel hard voor mij gaan duimen aanstaande donderdag dan hoop ik dat alles goed komt! Het lijkt me heerlijk om meteen al weer een eigenlijk plekje te hebben zodra ik terug ben in Nederland.

Donderdag & vrijdag

Ik kan kort en krachtig zijn over deze twee dagen, want ik ging naar school, werkte aan mijn opdrachten en dat was het.

Zaterdag

Voor Fashion Photography moet ik nog een fashion short film maken, maar daar ben ik nog helemaal niet aan toe gekomen. Ik vroeg Carolin of ze model wilde staan voor mij en ze was gelijk enthousiast gelukkig! Helaas voor ons, regende het weer enorm die dag, dus hebben we onze filmplannen maar even doorgeschoven naar maandag, vandaag dus.

Wel ben ik, tussen de buien door, nog even langs de rivier gelopen met mijn camera, want ik voelde me heel onrustig en wilde gewoon even een frisse neus halen. Tijdens mijn wandeling maakte ik een aantal foto’s en wegens het gebrek aan snapshots deze week, deel ik ze graag met jullie, haha!


meeuwstreetart
taag
pacman
boom

Zondag

Ook zondag was weer een heerlijk saaie dag vol huiswerk en luiheid. Helaas niet een heel interessante Snapshots dus deze week, maar wie weet dat het volgende week wat spannender is!

Vandaag ga ik, mits het weer goed genoeg is, even naar Carcavelos Beach om nog wat foto’s te maken voor Photography Project en met een beetje geluk is er zon en kan ik eindelijk mijn fashion short film gaan filmen met Carolin!

In de volgende Snapshots zien jullie of het is gelukt 😉 

♥ – Tini