serie

De TV-Serie TAG

Zoals jullie misschien inmiddels wel door hebben, ben ik enorm fan van TV Series! Ik kijk minstens één aflevering van een serie per dag. Ik kwam op de blog van Ricardo de TV-serie Tag tegen en het leek mij leuk om deze ook in te vullen. 

Wat was de eerste serie die je volgde?
Ik denk dat het The Addams Family is geweest. En dan niet de tekenfilm versie, maar de zwart-wit serie. Deze serie vond ik echt geweldig en ik weet nog dat ik elke dag uit school snel NED 3 aanzette om de serie te kunnen kijken.

Wat is je favoriete serie ooit?

One Tree Hill. Deze serie heeft in totaal negen seizoenen gehad en ik betrap mezelf erop dat ik deze serie soms nog steeds mis. Ik vind het echt jammer dat deze serie gestopt is, het was zó leuk!

Op een tweede plek staat trouwens Grey’s Anatomy, dit is ook echt een favoriete serie van mij en de dag dat deze serie stopt zal ik hoogstwaarschijnlijk heel hard gaan huilen. Het is gewoon een heerlijke serie, drama en subtiele humor, heerlijk! En natuurlijk het feit dat Grey’s echt gigantische tearjerker episodes heeft. Love it!

Wat is je favoriete koppel uit een TV-serie?

Glen & Maggie uit The Walking Dead. Zo leuk om te zien hoe Maggie eerst heel koel deed tegen Glen, maar dat ze uiteindelijk samen een enorm sterke relatie hebben gekregen. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig hoe seizoen 6 verder gaat, na die enorme mid-season final cliffhanger..

Welke series volg je op dit moment?

Wekelijks
Grey’s Anatomy
The Walking Dead
The Vampire Diaries
American Horror Story
The 100
Z nation
Game of Thrones
Fear The Walking Dead
Switched at birth

Wanneer ik er zin in heb
Awkward

Heart of Dixie
Once Upon a Time
Orange is the New Black
The Secret Life of the American Teenager

Series die ik ook gezien heb, maar inmiddels gestopt zijn
Sons of Anarchy
Prison Break
Gilmore Girls
Sex and the City
Dragon Ball, Z, GT

Welke series zou je nog willen zien?

Vikings, Orphan Black en Hannibal

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

One Tree Hill. Ik ben er gewoon nog niet klaar mee. Ik wil weten hoe Lucas en Peyton uiteindelijk hun nieuwe leven hebben opgebouwd etc.

Ook Sons of Anarchy zou ik nog best een vervolg van willen zien. Als ze bijvoorbeeld een time jump zouden maken en laten zien hoe Jax z’n kiddo’s reageren op de geschiedenis van hun vader, zou ik dat echt heel tof vinden!

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?
The Addams Family kijk ik nog regelmatig terug. One Tree Hill heb ik al drie keer helemaal opnieuw gekeken, om de zoveel jaar kijk ik die hele serie weer opnieuw, heerlijk! En The Walking dead heb ik deels teruggekeken.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

Sense 8, ik vond het niet zo boeiend.
Pretty Little Liars, duurde te lang.
Supernatural, ik vond het verhaal na seizoen 6 niet zo heel leuk meer.
Under the Dome, vond ik ook niet zo boeiend meer
Lost, gestopt na seizoen 3, omdat het me allemaal te langzaam ging en na het lezen van de samenvattingen vond ik wel prima.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Morticia Addams, lijkt me echt geweldig! Vooral om in zo’n tof huis te wonen en zo’n leuke man te hebben, haha!

Zo, dit waren mijn antwoorden, ik denk dat het nu wel duidelijk moge zijn dat ik een serie verslaving heb, haha! Als je zelf een blog hebt, neem dan gerust deze tag over 🙂 Zelf ben ik heel benieuwd naar de antwoorden van mijn vriendin Aileen, dus bij deze tag ik haar om de tag over te nemen!

Laat vooral weten in de comments welke series jij volgt, wie weet heb ik dan weer wat leuks om aan mijn watch list toe te voegen. 

Bedankt voor het lezen!

♥ – Tini


Bron foto