fashion

Eindresultaat eerste Fashion shoot!

In mijn eerste Snapshots liet ik jullie al een klein voorproefje zien, maar vandaag laat ik jullie het officiële eindresultaat van mijn allereerste fashion shoot zien! 

Ik vond het heel leuk om deze shoot te doen, maar ik vond het wel vrij lastig. Ik had geen professioneel model, maar gewoon een meisje dat ook studeert aan IADE en ze had nog niet eerder model gestaan. Ze was ontzettend onzeker, waardoor het vooral het eerste halfuur echt lastig werken was, maar nadat ik haar wat meer op haar gemak stelde en liet zien hoe mooi ze er uit zag op de foto’s, werd ze gelukkig wel iets zekerder. Hieronder het eindresultaat!

Fashion shoot 1 Fashion shoot 1 Fashion shoot 1 Fashion shoot 1 Fashion shoot 1

Zoals je misschien wel ziet, heb ik niet extreem veel nabewerking gedaan. Sowieso houd ik meer van pure foto’s, maar bij fashion fotografie zie je vaak dat de huid extreem egaal is en alle onzuiverheden worden weggewerkt. Ik ben echter nog lang niet goed genoeg met Photoshop heb ik gemerkt, waardoor ik slechts wat subtiele aanpassingen her en der heb toegepast, zodat het er niet extreem gephotoshopt uit zou gaan zien.

Ik ben niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Ik wil nog graag met de professor bespreken hoe het kan dat ik, ondanks ISO 100, vrij veel ruis zie in sommige foto’s. Ik weet dat dit een belichtingsprobleem is, maar ik zou graag willen weten wat ik dan precies fout heb gedaan.

Wat vind jij van het eindresultaat? En welke foto heeft jouw voorkeur? Ik ben erg benieuwd, dus ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in de comments, ook feedback en tips zijn welkom! 🙂

Bedankt voor het lezen!
Tchau!


* Excuses voor de slechte kwaliteit. Ik ben nog een beetje mijn weg aan het vinden wat betreft het opslaan van foto’s in een lage resolutie, maar goede weergave kwaliteit.