Visual Culture | Opdracht 3

In mijn laatste post over Visual Culture vertelde ik dat er iedere week een nieuwe opdracht gegeven wordt. Opdracht 1 en 2 hebben jullie inmiddels gezien en deze keer laat ik zien wat de opdracht van les 3 was.

Les 3 was all about the eyes, zoals de professor het mooi verwoordde. De professor wilde graag dat wij twee expressies zouden vastleggen; ‘inviting’ en ‘repulsive’. Oftwel, vertaald naar het Nederlands een uitnodigende en een afstotende expressie.

We mochten zelf weten op welke manier we dit zouden doen en ik koos ervoor om het te illustreren in Illustrator. En dit is wat het is geworden:

Oorspronkelijk zou ik het fotograferen, maar ik kon mijn eigen ogen niet goed op de foto krijgen, waardoor ik er voor koos om het te illustreren. Ik vind zelf de bovenste blik nog best mooi, de onderste vind ik echt vreselijk, maar ik dacht ik overdrijf gewoon, dan komt de boodschap in ieder geval over, haha! En de professor kon er de humor wel van in zien.

En dat was al weer de derde opdracht voor deze les. In een volgende blog vertel ik over les 4 🙂

Tchau!