aftellen

Aftellen! Nog 1 maand te gaan

Nog maar een klein maandje en dan is het al zo ver! Wat mij betreft mag de tijd wel wat sneller voorbij gaan. Ik ben er helemaal klaar voor en sta echt te popelen om weg te gaan!

aftellen

Omdat ik nu vrij veel vrije tijd heb en ik al behoorlijk lang het idee had om te gaan vloggen naast het bloggen, ben ik alvast begonnen met het maken van een intro filmpje! Dus, speciaal voor de oplettende volgers die nu al zo af en toe gluren op mijn blog, hier hebben jullie een primeurtje van mijn start als YouTuber, haha!

Ik hoop het komende halfjaar iedere zondag een video te kunnen plaatsen op mijn YouTube kanaal. Ik wil mijn ervaringen zoveel mogelijk met jullie delen en uit ervaring weet ik dat het soms fijner is om even snel een video te kijken, dan een uitgebreide blog te lezen.

Laat me weten wat je van de video vond door een duimpje omhoog te geven en tot de volgende blogpost! 🙂

Tchau!