kamer

Kamer zoeken

Ola!

Verhuizen naar Lissabon betekend natuurlijk ook dat ik daar een kamer zal moeten huren en dus was het zoeken van een kamer de afgelopen week mijn prioriteit. 

Ik kan iedere student die in het buitenland gaat studeren de website Uniplaces aanraden. Deze website heb ik zelf ook gebruikt en ik ben zeer tevreden over de manier waarop zij mij hebben geholpen met mijn zoektocht naar een kamer.

Nu zijn jullie vast benieuwd wat voor kamer ik gevonden heb, dus hier een fotootje!

kamer

Klein maar fijn zullen we maar zeggen, maar veel ruimte heb ik ook niet nodig natuurlijk. De meeste kamers hebben alleen een nachtkastje en bed, dus ik ben heel blij deze kamer ook een kledingkast en bureau heeft, zodat ik mijn spullen netjes kan opbergen 🙂 

Het huisje heeft een mooie, grote keuken voorzien van alle gemakken (inclusief wasmachine!) en een badkamer mét ligbad! Ik deel het huisje met vier andere personen, maar het is nog onbekend of dit ook Internationale Studenten zijn. 

Nog een pluspunt van deze kamer is dat het slechts tien minuten lopen is naar de Universiteit! 

locatie lissabon

Ik denk dat ik mij hier het komende halfjaar wel ga vermaken 🙂

Omdat mijn moeder het een vrij eng idee vindt dat ik helemaal alleen naar Lissabon ga, stelde ze voor om een paar dagen mee te gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan en dus hebben wij samen de vliegtickets geboekt! 

Stiekem vind ik het zelf ook wel fijn dat ze mee gaat, want 7 september wordt ze 50 en helaas moet ik dat feest missen. Omdat ze nu een paar dagen mee gaat, kunnen we het alsnog een beetje samen vieren!

aftellen

Nog 52 dagen en dan vlieg ik op 31 augustus om 15.20u naar Lissabon! Tijd om alvast de verhuisdozen uit het stof te halen, zodat ik straks alles makkelijk en snel naar de opslagbox kan brengen 🙂

Tchau!

Tinii