Tini Groen

It’s not a trip or vacation, it’s a second life

Olá tudo mundo! 

Voor de mensen die mij nog niet kennen, hallo! Ik ben Tini Groen, een 23-jarige student uit Leeuwarden en ik studeer Communication & Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Momenteel zit ik in het derde studie jaar. 

De mensen die mij wel kennen weten dat ik 31 augustus 2015 naar Lissabon, Portugal vertrek om een halfjaar te studeren aan de kunstacademie; IADE – Creative University

De voornaamste reden voor mij om in Lissabon te studeren, is het grote aanbod in fotografie lessen. Al een tijdje heb ik het gevoel dat ik op een vast punt blijf hangen in mijn fotografie, dus ik hoop veel te leren en ook inspiratie op te doen in Lissabon. 

Maar naast studeren, wil ik ook Lissabon zelf gaan verkennen en ontdekken hoe mensen hier hun dagelijks leven lijden. Ik ben erg benieuwd in hoeverre dit verschilt met Nederland.

Omdat ik zo goed als een tweede leven op ga bouwen in Lissabon, houd ik jullie graag via dit blog op de hoogte van mijn ervaringen in deze mooie stad!

Dus, wil jij mijn avonturen niet missen? Sla dan de link van mijn blog op in je favorieten en neem zo nu en dan eens een kijkje 🙂 

Tchau! 

Tinii